Spahotell i Sverige

Skimrande smink för spa & konferensvistelsen

Vill du se extra attraktiv ut vid hotellmiddagen och kvällens vinprovning? Eller under hela vistelsen förstås! Skimrande och attraktivt smink kan göra underverk, det är både snyggt och hudvårdande om du väljer rätt sorter eller köper från en butik som är noga med att föra ett hälsosamt sortiment.

Köp naturligt smink

Handla med både förnuftet och hjärtat. Nu finns det så många miljövänliga sminkprodukter på marknaden att du för det mesta kan plocka det du tycker bäst om. Det finns butiker med breda sortiment och bra produkter. Apotek Hjärtat är en av de allra bästa butikerna när det gäller att sätta människors välbefinnande främst – och här finns dessutom superläckra sminkset och hudvårdsprodukter. På Hjärtat kan du få en personlig rådgivare så att du enkelt kan välja de sminkprodukter som passar din hy – och online butiken är lika bra som de fysiska butikerna.

Sminkset på Apotek Hjärtat

Hjärtat har noga valt ut de bästa sminkpaletterna och borstar för flera smakriktningar. Det finns fina sminkset som du kan välja mellan till bra priser, där ingår oftast både pennor, mascara och ögonskugga. Här finns kända märken som IDUN, Isadora, Pixi, Max Factor, Indy Beauty, Eco Tolls och många flera kvalitetsprodukter.

Några riktigt fina exempel ur sortimentet är IDUN Minerals ögonskugga som innehåller de högrenande mineralpigmenten för alla hudtyper. De är bra även för känsliga ögon eftersom ingredienerna är noga selekterade – detta är bra även för dig som har kontaktlinserna på. Här kan du köpa en palett med flera nyanser, du kan exempelvis ha något ljusare på dagen i konferensrummet, och en mörkare behagligare ton till middagen.

Vill du ha en ögonskugga som håller länge kan du exempelvis prova Isadora Eye Shadow Quartet. Den är en krämig och superskön flytande puderteknologi. Du kan bära den länge, den håller i hela 12 timmar. Du kan dessutom sudda och tona färgen som du vill tack vare den krämiga konsistensen.

Ett ekologiskt kit som bara finns online är Eco Tolls Start The Day Brushkit. Det består av 5 naturliga sminkborstar i olika storlekar. Smalare borste för linjer och den största om du exempelvis vill skapa rosigare fält och konturer över kindbenen. Borstarna är gjorda i fint taklon med skaft av bambu, de är också helt veganska.

Inga mikroplaster i smink är tryggt

Apotek Hjärtat fokuserar på hälsa och hållbarhet. Man har ett gediget hållbarhetsarbete och ett stort samhällsengagemang där man tar ansvar inför framtiden speciellt genom att inte ha några mikroplaster i sina egna produkter. Det råder allvarliga problem med mikroplaster i havsmiljöer som är ett hot mot både havet och de miljöer vi människor lever i. Mikroplaster är små plastfragment, så små att de inte filtreras bort när vattnet renas, de går rakt ut i havet via reningsverken där de äts av fisk och sedan hamnar i människor.

Detta är en trygghet när man handlar hos Apotek Hjärtat och köper Hjärtats egna sminkset, men Hjärtat arbetar också för att så småningom göra hela sortimentet fritt från mikroplaster. Förutom att vara hälsofarliga drar de också till sig kemikalier.