Spahotell i Sverige

Snygg – och i form för konferensen

Är det dags att åka på konferens och spa med företaget? Eller åker du med din partner på en härlig spa-weekend? Oavsett vilket är det alltid extra trevligt att förbereda sig så att man ser attraktiv och snygg ut. Det viktigaste är förstås att trivas med sig själv och uppnå den stil som man själv vill ha. Om du ska hålla föredrag och allas blickar riktas mot dig vill du kanske känna dig extra snygg.

Dina önskemål om dig själv

Vad har du för önskemål vad gäller ditt utseende? Önskar du dig en mer skulpterad kroppsform? Eller kan det vara en ny frisyr? Det är uppfriskande att ägna sig åt lite egentid innan man åker iväg på konferens.

Liposkulptur handlar om att skulptera din egen kropp eller en speciell kroppsdel där man gör kroppens kontur och form mer framträdande eller, om man önskar, mindre framträdande. Ibland kan det vara mycket enkelt och handla om att avlägsna några fettceller från en viss del av kroppen. Dessa sugs då ut och kan inte återbildas. Detta är en skulptörskonst som är mycket exakt och behöver utföras professionellt då resultatet behöver vara symmetriskt. Fettcellerna som lämnas kvar i kroppen är lika betydelsefulla som de fettceller som avlägsnas.

Var får man professionell fettsugning?

Liposkulptur, eller fettsugning, är ett mycket vanligt plastikkirurgiskt ingrepp. Kanylerna som används är så tunna och smala att man använda dem i stort sett varsomhelst på kroppen, även i ansiktet. Resultatet blir för det mesta mycket vackert.

Vem kan man då vända sig till, och ge förtroendet att utföra en liposkulptur? Om du befinner dig i Skåne kan du få en fettsugning i Malmö med närområde. Här finns Citadellkliniken med mycket lång erfarenhet av fettsugning. Här finns specialistkompetens på högsta nivå och du blir väl omhändertagen. Du kan ställa frågor och börja med en konsultation som gör att du känner dig trygg.

Kan vem som helst fettsuga sig?

Naturligtvis kan de flesta människor göra en fettsugning, dock är huden mer elastisk hos yngre människor, vilket ger ett lite bättre resultat än hos en äldre person. Men alla av normalvikt kan oftast göra proceduren. Tänk på att den inte är ett substitut för träning och hälsosamt leverne, utan snarare ett komplement för den som inte kan få bort fettlagringar trots att man motionerar.

En fettsugning i Malmö hos Citadellkliniken kan justera små delar på kroppen med lysande resultat!