Spahotell i Sverige

Bjud in till spadag med tjejgänget

Älskar du spa och att umgås med dina vänner? Bjud in tjejgänget till en skön spadag hemma hos dig. Umgås och ta hand om er vänskap, hud och hälsa.

Billig spadag

Tänk att åka iväg till ett hotell, gå på spa och få massage. Så underbart, och så dyrt. För att spara pengar gör du en egen spadag med god mat, dryck och dina vänner. Skön lyx i vardagslivet. Det finns så många härliga produkter som ansiktsmasker, fotpeeling och sköna krämer som du kan köpa på hudoteket.se och använda om och om igen. Genom att bjuda in vännerna blir det bara roligare och lyxigare, och samtidigt plånboksvänligt. Gå in på hudoteket.se och köp en skön ansiktskräm till dig själv och ansiktsmask och fet fotkräm och peeling att bjuda dina vänner på.

Spadag i hemmet

När du bjuder in till en spadag kan det vara smart att planera den i förväg så att den blir riktigt lyckad. I inbjudan kan du skriva att deltagare bör ta med egen bad/morgonrock, rena strumpor och sin egen ansiktskräm. Vi har ju alla olika hy. Se till att ni har bra med utrymme för eventuellt fotbad och för att kunna relaxa med ansiktsmasker. Ni kan behöva turas om att få fotbad och då får du som värdinna bära varmt vatten fram och tillbaka. Se till att dina vänner verkligen får lyxa och njuta. Sedan sitter ni tillsammans med ansiktsmaskerna och relaxar med skön musik.

Mat och dryck

Paj är en bra maträtt för en spadag. Den är enkelt att göra i förväg och du kan variera dig utifrån allergier och matlivsstilar. Gör ett par pajer som dina vänner får välja mellan. Det passar också att dricka något extra gott, som vin eller champagne. Lyxa till med champagne och jordgubbar om det finns fina jordgubbar i affären. Under en spadag är det även trevligt att fika. Baka eller köp in lite extra mycket fika: kladdkaka, hallongrottor och söta cupcakes som du ställer på ett bord tillsammans med kaffe och te. Ta er tid att verkligen umgås medan ni sitter i badrock och äter och dricker gott.