Spahotell i Sverige

The Steam Hotel

I Västerås ligger ett relativt nyöppnat hotell som bjuder på en fantastisk spa-upplevelse. Det handlar om The Steam Hotel som ligger i ett 18 våningar högt hus. Här kan du njuta av goda drinkar på den underbara takterrassen eller ta ett dopp i den stora poolen. Hotellet har inte mindre än 264 rum som alla är unika. Varje gång du besöker hotellet kan alltså bli en unik upplevelse. De kan även hjälpa dig att anordna konferenser om du och ditt företag är intresserad av detta. Om du vill ha en riktigt bra deal ska du satsa på en av de många paketresor som erbjuds.

Boka rum eller bord

Du kan självfallet boka ett rum och bo över under natten men det går lika bra att bara boka bord på en av de många restaurangerna. Om vi börjar med rummen finns de i flertalet olika storlekar. De minsta är standardrum som ligger mellan 15-17 kvadratmeter. Dessa har som sagt en unik inredning och andas verkligen industri och historia. Om du istället vill lyxa till det lite extra kan du välja sviten som är hela 63 kvadratmeter. Den ligger på 17:e våningen och bjuder på en fantastisk utsikt över Mälaren. Det finns även mindre rum som inte har några fönster för att du ska kunna sova bättre. Som du hör finns det något för alla om du väljer att bo på The Steam Hotel.

Så ser spa-avdelningen ut

Många väljer att boka The Steam Hotel för den fantastiska poolen och spa-avdelningen. Poolen ligger på sjunde våningen och bjuder på en helt magisk utsikt. Du kan även slå dig ner i loungen och bara njuta av ett glas champagne eller en annan god drink. Det finns även ett relaxroom med härliga och mjuka sängar där du kan koppla av. Det finns begränsat med platser vid detta poolområde så glöm inte att inkludera detta när du bokar ditt rum. Du kan även köpa till detta direkt på hotellet med reservation för att det finns plats. Därför är det dumt att chansa. Om du vill boka ett rum kan du göra det direkt på deras hemsida eller via en hemsida för hotellbokningar. Glöm inte heller bort att spana in deras paketerbjudanden och se om du hittar något som passar.