Spahotell i Sverige

Ystad Saltsjöbad

Ett av de vackraste hotellen i Sverige för dig som vill ha en riktigt härlig spaupplevelse är Ystad Saltsjöbad. Det ligger precis vid vattnet och bjuder på en riktigt härlig utsikt. Du kan alltså börja din morgon med att spatsera längst med vattnet och bryggan innan du äter en härlig frukost och gör en behandling. Något som är bra med Ystad Saltjsöbad är att de erbjuder väldigt många olika paketresor. Det kan röra sig om speciella högtider som julafton och nyår eller ett erbjudande för någon av de många restaurangerna. Om du planerar en vistelse här rekommenderas du att boka i god tid då det ofta är fullbelagt.

Lido Club & Spa

Spaanläggningen hos Ystad Saltsjöbad heter Lido Club och är någonting utöver det vanliga. När du går igenom entrén kan du lägga allt som förknippas med vardag bakom dig. Här bjuds du på fantastiska pooler, härlig musik och möjligheten att dricka lite gott bubbel. Tanken är att du bara ska kunna njuta och ha det riktigt bra. När du inte gör en behandling kan du lägga dig i den härliga spaavdelningen på en stor bädd. Denna avdelning är även öppen under höst och vinter och har då en mysig öppen spis tänd hela dagen.

Du som vill njuta av en härlig spa-behandling kan glädja till ett brett urval. Du kan även sortera dem efter hur lång tid de tar. De kortaste behandlingarna tar runt 25 minuter och de längsta hela 120 minuter. En speciell behandling är det som kallas för ”The Creek Experience”. Då får du två timmar av avkoppling i en speciell miljö som påminner om en regnskog. Du börjar din upplevelse med en fotbehandling och en skön ansiktsmask. Detta följs av en rad olika ritualer och en inpackning. Till sist blir du insmord i en vårdande olja. Det är en upplevelse olik någonting annat på Ystad Saltsjöbad.

Så är hotellet

Du kan välja att komma och nyttja spa-avdelningen över dagen eller bo över på det mysiga hotellet. Det finns ett flertal olika rum att välja på inklusive flera sviter. Den absolut bästa heter SEAVIEW GRAND SUITE och ligger på hotellets fjärde våning. Den har hela två balkonger och en fantastisk utsikt över havet. Om du till exempel ska åka på en bröllopsresa eller fira något annat speciellt är det ett riktigt bra val. Det finns även en svit som är speciellt för bröllopsresor kallad SEAVIEW SUITE. Detta rum har en helt exklusiv inredning och även en jacuzzi i badrummet. Lägenheten är på hela 45 kvadratmeter. Det finns så klart även mindre rum för både familjer och par. Om ni är en familj kan ni till exempel boka ett rum med avskilda sovrum.