Spahotell i Sverige

Spahotell på Västkusten

Om du vill njuta av ett spahotell på Västkusten finns det främst två alternativ som det ofta pratas om. Det ena är Varberg Kusthotell och det andra är Strandbaden i Falkenberg. Båda ligger väldigt strandnära, bjuder på stor lyx och härlig avkoppling.

Varberg Kusthotell

Detta hotell har verkligen inspirerats av havet och det genomsyrar verkligen hela området. De säger själva på sin hemsida att de ligger 52 steg från havet. Det är också en viktig del i de spa-behandlingar som erbjuds. Hotellet erbjuder bland annat ett traditionellt spa-paket där du får en övernattning, inträde till spa-avdelningen och möjligheten att delta i olika behandlingar. Du kan även delta i träningspass och njuta av fantastiskt god mat. Ett av paketets höjdpunkter är den fantastiska frukostbuffén som serveras på morgonen. Den får du absolut inte missa!

Falkenberg Strandbad

Detta spahotell kallar sig själva för resort och de ger verkligen en kontinental känsla. Du vår verkligen intrycket av att du befinner dig utomlands. Här hittar du allt från en beach club till fantastiska restauranger och ett härligt spa. Faktum är att det brukar kallas för Göteborgs eget Hamptons. Det är verkligen vad vi skulle kalla ett gott betyg. Precis som många andra stora spa-hotell har de flera olika paketresor där du kan boka in både övernattning och spa. I dessa brukar det även ingå en 3-rätters middag. Här är det också möjligt att hålla i konferenser och hålla i möten med ditt företag. Det blir en perfekt chans att förena nytta med nöje. På deras officiella hemsida kan du kolla in alla de olika rummen och se vilket som passar bäst. Det finns till och med ett för familjer.